Jesteś tutaj: Start / STOŁÓWKA SZKOLNA

STOŁÓWKA SZKOLNA

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

UWAGA !!
  ZMIANA NUMERU TELEFONU DO INTENDENTKI:  71 319 51 83 - wew. 22 

INFORMACJA DLA DZIECI PRZEDSZKOLNYCH I UCZNIÓW KLAS 1-8:

Opłaty za wyżywienie realizowane będą w roku szkolnym 2018/2019 tylko przelewem na konto:

Bank Spółdzielczy w Obornikach Śląskich:

51 9583 0009 0100 0224 2000 0040 do 10 dnia każdego miesiąca.

Dzieci przedszkolne:

Opłata za realizację godzin ponad podstawę programową należy dokonać na konto:

Bank Spółdzielczy w Obornikach Śląskich:

09 9583 0009 0100 0224 2000 0020

Płatne do 10 dnia każdego miesiąca.

Artykuły

3 grudnia 2018

Opłata za obiady

Opłata za  grudzień 2019

 

Grupy przedszkolne, zerówka :

 20 dni x 6,00 zł= 120,00zł

klasy 1-8 :

 15 dni x 6,00 zł= 90,00 zł

OSTATECZNY I NIEPRZEKRACZALNY termin do 10 dnia grudnia 2019

 

Dzieciom i uczniom, których rodzice nie zapłacą za posiłki w określonym  terminie, nie będą wydawane obiady..

Wpłat należy dokonywać przelewem na nowy rachunek bankowy

Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1:

51 9583 0009 0100 0224 2000 0040 

(Bank Spółdzielczy o/Brzeg Dolny).

Rodzice zgłaszają informację o nieobecności dzieci szkolnych i przedszkolnych do intendentki Pani Gabrieli Latosi


  tel.  ZMIANA NUMERU TELEFONU 71319 51 83 - wew. 22 
oraz e-mail: INTENDENT @ ZSP1.BRZEGDOLNY.PL, w dniu poprzedzającym nieobecność dziecka (poniedziałek-piątek) w godzinach:

- do 9.00;

- od 12.00 do 13.00

ZGŁOSZENIA O NIEOBECNOŚCI DO GODZINY 13:00 TELEFONICZNIE I MAILOWO W DNIU POPRZEDZAJĄCYM NIEOBECNOŚĆ.  

Informuję jednocześnie, że w przypadku braku wpłaty do 10 dnia miesiąca od następnego dnia zostanie wstrzymane wydawanie obiadów.

Przejdź do - Nasze wyroby
18 października 2019

Nasze wyroby

Gabriela Latosi - intendent
Czytaj więcej o: Nasze wyroby
12 września 2019

ryż z masłem, kotlety z jaj i pietruszką zieloną, opanierowanie w sezamie, zapiekane w piecu konwekcyjnym, surówka z marchwi ze śmietaną

 ryż z masłem, kotlety z jaj i pietruszką zieloną, opanierowanie w sezamie, zapiekane w piecu konwekcyjnym, surówka z marchwi ze śmietaną
Przejdź do - Ciastka kruche z cukrem pudrem
30 listopada 2018

Jabłka zapiekane w piecu konwekcyjnym z rodzynkami i cynamonem

w dniu wczorajszym upiekliśmy w nowym piecu konwekcyjnym jabłka z rodzynkami i cynamonem.

 

Gabriela Latosi