Jesteś tutaj: Start / STOŁÓWKA SZKOLNA

STOŁÓWKA SZKOLNA

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

UWAGA !!
  ZMIANA NUMERU TELEFONU DO INTENDENTKI:  71 319 51 83 - wew. 22 

INFORMACJA DLA DZIECI PRZEDSZKOLNYCH I UCZNIÓW KLAS 1-8:

Opłaty za wyżywienie realizowane będą w roku szkolnym 2018/2019 tylko przelewem na konto:

Bank Spółdzielczy w Obornikach Śląskich:

51 9583 0009 0100 0224 2000 0040 do 10 dnia każdego miesiąca. 

 

Podstawą zgłoszenia lub rezygnacji z obiadów jest pisemna deklaracja rodzica, która zawiera szczegóły związane z płatnością. Formularze zgłoszenia i rezygnacji dzieci są do pobrania ze strony szkoły.

deklarcja obiadowa

rezygnacja 

Dzieci przedszkolne:

Opłata za realizację godzin ponad podstawę programową należy dokonać na konto:

Bank Spółdzielczy w Obornikach Śląskich:

09 9583 0009 0100 0224 2000 0020

Płatne do 10 dnia każdego miesiąca.

Artykuły

Przejdź do - ryż z masłem posypany pietruszką, kotlet mielony z ryby dorsza, surówka z ogórków kiszonych
Przejdź do - Bigos z białej kapusty, kiełbasą szynkową i łopatką wieprzową, bułka weka
1 lutego 2020

Opłata za posiłki

Opłata za posiłki - wrzesień 2020

Grupy przedszkolne, zerówka : 22 dni x 7,00 zł = 154,00 zł

klasy 1-8 : 18 dni x 7,00 zł = 126,00 zł

 

OSTATECZNY I NIEPRZEKRACZALNY termin do 10 dnia marca 2020

 
  tel.  ZMIANA NUMERU TELEFONU 71319 51 83 - wew. 22 
oraz e-mail: INTENDENT @ ZSP1.BRZEGDOLNY.PL, w dniu poprzedzającym nieobecność dziecka (poniedziałek-piątek) w godzinach:

- do 9.00;

- od 12.00 do 13.00

Przejdź do - Nasze wyroby
18 października 2019

Nasze wyroby

Gabriela Latosi - intendent
Czytaj więcej o: Nasze wyroby
12 września 2019

ryż z masłem, kotlety z jaj i pietruszką zieloną, opanierowanie w sezamie, zapiekane w piecu konwekcyjnym, surówka z marchwi ze śmietaną

 ryż z masłem, kotlety z jaj i pietruszką zieloną, opanierowanie w sezamie, zapiekane w piecu konwekcyjnym, surówka z marchwi ze śmietaną
Przejdź do - Ciastka kruche z cukrem pudrem
30 listopada 2018

Jabłka zapiekane w piecu konwekcyjnym z rodzynkami i cynamonem

w dniu wczorajszym upiekliśmy w nowym piecu konwekcyjnym jabłka z rodzynkami i cynamonem.

 

Gabriela Latosi