INFORMACJA DLA DZIECI PRZEDSZKOLNYCH I UCZNIÓW KLAS 1-8:
Opłaty za wyżywienie realizowane będą w roku szkolnym 2021/2022 tylko przelewem na konto:
Bank Spółdzielczy w Obornikach Śląskich:
51 9583 0009 0100 0224 2000 0040 do 10 dnia każdego miesiąca.
Podstawą zgłoszenia lub rezygnacji z obiadów jest pisemna deklaracja rodzica, która zawiera szczegóły związane z płatnością. Formularze zgłoszenia i rezygnacji dzieci są do pobrania ze strony szkoły.
Dzieci przedszkolne:
Opłata za realizację godzin ponad podstawę programową należy dokonać na konto:
Bank Spółdzielczy w Obornikach Śląskich:
09 9583 0009 0100 0224 2000 0020
Płatne do 10 dnia każdego miesiąca.
Opłata za posiłki szkoła klasy od 1 do 8 za miesiąc luty 2023 wynosi 15 dni po 9,00 zł = 135,00 zł
Opłata za posiłki dzieci przedszkolne, zerówka za miesiąc luty 2023 wynosi 20 dni po 9,00 zł = 180,00 zł
Opłata za posiłki dzieci z żłobka miesiąc luty 2022 wynosi 20 dni po 9,00 zł = 180,00 zł oraz
opłata stała 450,00 zł
NUMER TELEFONU 71319 51 83 – wew. 22 oraz e-mail: INTENDENT @ ZSP1.BRZEGDOLNY.PL, w dniu poprzedzającym nieobecność dziecka (poniedziałek-piątek) w godzinach:
– do 9.00;
– od 12.00 do 13.00
INFORMACJA dla Rodziców, których dzieci mają stwierdzoną alergią białkową.
W związku z zaleceniami sanepidu prosimy aby każdy Rodzic, którego dziecko ma stwierdzoną alergię pokarmową (zaświadczenie od lekarza alergologa), o dostarczenie odpowiedniego mleka (200 ml – 1 porcja ), plus dodatek do mleka (nie wymagający gotowania).
Mleko i dodatek do zupy mlecznej proszę dostarczać każdego dnia.
Nie ma możliwości przechowywania powyższych produktów w placówce.
Powyższe zasady obowiązywać będą od dnia 07.06.2021r.
Dyrektor
Jolanta Fryga
Intendent
Gabriela Latosi
Szaszłyki drobiowe z warzywami, proces produkcyjny
Szaszłyki drobiowe z warzywami, proces produkcyjny
Zrazy zawijane drobiowe z serem żółtym do obiadu (w piecu konwekcyjnym)
zrazy zawijane drobiowe z serem żółtym do obiadu (w piecu konwekcyjnym)
Udko zapiekane w piecu konw., kalafior z masłem i bułką tartą, bułeczka pszenna
Udko zapiekane w piecu konw., kalafior z masłem i bułką tartą, bułeczka pszenna
Dzisiejsze śniadanie kanapka: chleb z masłem, galaretka drobiowa własnej pracy, sałata, rzodkiewka, szczypior, herbata z cytryną.
Dzisiejsze śniadanie kanapka: chleb z masłem, galaretka drobiowa własnej pracy, sałata, rzodkiewka, szczypior, herbata z cytryną.
galaretka owocowa własnej pracy
galaretka owocowa własnej pracy
Gofry własnej pracy z frużeliną wiśniową
Gofry własnej pracy z frużeliną wiśniową
zupa meksykańska z ziem., kukurydzą, fasolą, mięsem z kurczaka na rosole
zupa meksykańska z ziem., kukurydzą, fasolą, mięsem z kurczaka na rosole
Kluseczki śląskie polane gulaszem wołowo-wieprzowym
Kluseczki śląskie polane gulaszem wołowo-wieprzowym , warzywami posypane koperkiem zielonym (ciąg technologiczny – 3 zdjęcia),
Ziemniaki, filet z dorsza w ziołach duszony w piecu konwekcyjnym, pomidor z szczypiorkiem w sosie winegree
ziemniaki, filet z dorsza w ziołach duszony w piecu konwekcyjnym, pomidor z szczypiorkiem w sosie winegree