OPŁATA STAŁA za ŻŁOBEK 550,00 zł
konto za wyżywienie : 51 9583 0009 0100 0224 2000 0040
konto za godziny ponadprogramowe (przedszkole):
09 9583 0009 0100 0224 2000 0020
NUMER TELEFONU 71319 51 83 – wew. 22 oraz e-mail: INTENDENT @ ZSP1.BRZEGDOLNY.PL, w dniu poprzedzającym nieobecność dziecka (poniedziałek-piątek) w godzinach:
– do 9.00;
– od 12.00 do 13.00
INFORMACJA dla Rodziców, których dzieci mają stwierdzoną alergią białkową.
W związku z zaleceniami sanepidu prosimy aby każdy Rodzic, którego dziecko ma stwierdzoną alergię pokarmową (zaświadczenie od lekarza alergologa), o dostarczenie odpowiedniego mleka (200 ml – 1 porcja ), plus dodatek do mleka (nie wymagający gotowania).
Mleko i dodatek do zupy mlecznej proszę dostarczać każdego dnia.
Nie ma możliwości przechowywania powyższych produktów w placówce.
Powyższe zasady obowiązywać będą od dnia 07.06.2021r.
Dyrektor
Jolanta Fryga
Intendent
Gabriela Latosi
Szaszłyki drobiowe z warzywami, proces produkcyjny
Szaszłyki drobiowe z warzywami, proces produkcyjny
Zrazy zawijane drobiowe z serem żółtym do obiadu (w piecu konwekcyjnym)
zrazy zawijane drobiowe z serem żółtym do obiadu (w piecu konwekcyjnym)
Udko zapiekane w piecu konw., kalafior z masłem i bułką tartą, bułeczka pszenna
Udko zapiekane w piecu konw., kalafior z masłem i bułką tartą, bułeczka pszenna
Dzisiejsze śniadanie kanapka: chleb z masłem, galaretka drobiowa własnej pracy, sałata, rzodkiewka, szczypior, herbata z cytryną.
Dzisiejsze śniadanie kanapka: chleb z masłem, galaretka drobiowa własnej pracy, sałata, rzodkiewka, szczypior, herbata z cytryną.
galaretka owocowa własnej pracy
galaretka owocowa własnej pracy
Gofry własnej pracy z frużeliną wiśniową
Gofry własnej pracy z frużeliną wiśniową
zupa meksykańska z ziem., kukurydzą, fasolą, mięsem z kurczaka na rosole
zupa meksykańska z ziem., kukurydzą, fasolą, mięsem z kurczaka na rosole
Kluseczki śląskie polane gulaszem wołowo-wieprzowym
Kluseczki śląskie polane gulaszem wołowo-wieprzowym , warzywami posypane koperkiem zielonym (ciąg technologiczny – 3 zdjęcia),
Ziemniaki, filet z dorsza w ziołach duszony w piecu konwekcyjnym, pomidor z szczypiorkiem w sosie winegree
ziemniaki, filet z dorsza w ziołach duszony w piecu konwekcyjnym, pomidor z szczypiorkiem w sosie winegree